RUTA 109

Volem donar a conèixer la realitat dels CIE d’una manera diferent, allunyada dels clàssics formats de xerrades entorn el tema, i apropant-nos a les sensacions que experimenten les persones que van a visitar als seus familiars en aquest espai. Una ruta amb el bus 109, que enllaça els espais més cèntrics de la ciutat amb la Zona Franca, lloc on es troba el CIE de Barcelona.

En el transcurs del trajecte, donem unes pinzellades sobre els Centres d’Internament per a persones Estrangeres, i un cop arribem a les portes del centre, resolem tots aquells dubtes específics que puguin sorgir. La voluntat, no és només la de donar informació sobre les seves característiques, sinó conèixer de primera mà que existeix un CIE a la ciutat, que denunciem el que hi succeeix i que en demanem el seu tancament.

No tenim un calendari establert de visites, les organitzem segons les peticions de les persones o entitats interessades. Si vols fer la ruta amb nosaltres, o si vols implicar-t’hi, contacta’ns a organitzacio@sosracisme.org