Qui som?

El grup d’acció pel tancament dels CIE està format per activistes de SOS Racisme que tenen interès per aprofundir i donar a conèixer a la ciutadania l’existència dels Centres d’Internament per a persones Estrangeres.

Ens reunim a la seu de l’entitat un cop al mes. Si et vols unir, contacta’ns per informar-te de com participar i de la data de la propera reunió a organitzacio@sosracisme.org

SOS Racisme

SOS Racisme Catalunya és una associació que des del 1989 treballa en la defensa dels Drets Humans des de l’acció antiracista. Entenem el racisme i la xenofòbia com un atac als Drets Humans i per tant lluitem per eradicar-los en tots els estrats i tots els àmbits de la societat.Reivindiquem la igualtat de drets i oportunitats per a totes les persones que compartim i conformem una mateixa societat, com un factor indispensable per universalitzar el concepte de ciutadania.

Des de la nostra entitat entenem per racisme qualsevol forma de discriminació, segregació o agressió a les persones per motiu del seu origen ètnic, pel color de pell, per creences religioses o pràctiques culturals.

Som una entitat independent, democràtica, de base i progressista; que compta amb el suport d’una base social àmplia i diversa, formada per activistes, socis i sòcies; i relacions sòlides amb el teixit associatiu i amb altres actors socials.

Per més informació, visita el web http://www.sosracisme.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s